Mijn filosofie is samen win-win-win oplossingen creëren. Win voor jezelf, je samenwerkingspartner en de samenleving. Het gaat om persoonlijke en direct contact en communicatie om op basis van ieders belangen gezamenlijke win-win-win oplossingen te creëren. De dialoog is een belangrijk gereedschap.

Voorkomen is beter dan genezen-principe
Een samenwerking begint altijd op goede voet. Op basis van wederzijds vertrouwen maken we afspraken en gaan we enthousiast aan de slag. En soms lopen zaken ineens anders dan verwacht. De eerste stap is dan een goed gesprek.

Voorop staat het voorkomen (preventie) van conflicten door tijdig te adviseren en te sparren. Het gaat om meer dan het juridische. Recht is een middel om onze wereld te organiseren en regelen. Ik gids je soepel en vaardig door het 'regelwoud'. Als je mij in een vroeg stadium betrekt, dus al bij ideeënvorming, planning e.d., kan ik als doorlopende sparringpartner tijdig de risico’s signaleren en samen met je de oplossingen vinden.

Ook kan een training Olympisch Onderhandelen, Conflicthantering (Conflict=kans), Klachtafhandeling, Klantcontact of Praktisch Recht uitkomst bieden om zelf (alleen of samen met collega’s) vaardig te worden en te blijven.

Toch een conflict… 'Elk conflict biedt kansen'
Als het toch tot een conflict komt is de eerste stap een goed gesprek of mediation. En pas als laatste redmiddel komt procederen in beeld. Bedenk dat procederen duur en tijdrovend is en de uitkomst vaak onzeker. Dus alleen procederen als het écht niet anders kan en dan wel met volle kracht er tegen aan.

Wat vind je het waard?
Samen bespreken wij het tarief en maken wij passende afspraken. Dat schept duidelijkheid en voorkomt verrassingen. Je kunt kiezen voor tarieven op basis van een vast bedrag, min-max, uurtarief, een abonnement of strippenkaart. Andere vormen zijn altijd bespreekbaar. Maandelijks ontvang je een nota.

Jouw Voordelen
De voordelen van onze samenwerking in het kort:

  • Gericht op Win-Win-Win én 'voorkomen-is-beter-dan-genezen'-principes
  • Juridisch Ontzorgen
  • Meer dan juridisch
  • Werken op maat
  • Ook expertise uit netwerk
  • Persoonlijke aanpak
  • Kennis van jouw bedrijf en branche
  • Samen kom je verder